Vinn en resa till Fotbolls-VM med Coolbet

12 veckor i rad delar Coolbet ut ett fantastiskt generöst pris till en lycklig vinnare. En unik tävling startar varje måndag och är nu inne på sluttampen. Med ett sanslöst trevligt pris som inkluderar två flygbiljetter till Ryssland, två nätter på hotell samt två matchbiljetter till Sveriges öppningsmatch mot Sydkorea den 18 juni, så är det bara att lyfta på hatten för detta otroliga erbjudande. Tävlingen är nu inne på sina två sista veckor vilket betyder det fortfarande finns tid kvar att lyckas vinna. Tidigare tävlingar har till exempel varit att placera ett spel på någon av de fem största ligorna i fotboll till högst vinnande odds. Logga in på Coolbet redan i dag och delta i tävlingen och se ifall du har vad som krävs!

Hur går man tillväga för att vinna?

Givetvis skänker Coolbet inte bort sina biljetter till vem som helst utan vidare. Du ska såklart förtjäna din plats på läktaren i Ryssland. Det är inne på den näst sista tävlingsveckan och denna vecka krävs det att du kan ditt Champions League och Europa League.

Så här vinner du:

1. Logga in på Coolbet och klicka på knappen ”TA MIG TILL RYSSLAND”.

2. Placera ett kombinationsspel före match för minst 50 kr på matcher från Champions League eller Europa League. Lägsta godkända odds är 1.50 per val. Live spel räknas ej.

3. För att vinna krävs det att du har lyckats pricka in det högsta oddset på en vinnande kupong.

4. Är du högst upp på topplistan när veckan är slut så har du vunnit drömresan till Ryssland.

I den här tävlingen krävs det att du kan din europeiska fotboll samtidigt som du har modet att chansa på lite högoddsare. Ska CSKA Moskva lyckas vinna över Arsenal till fina 3,07 x pengarna? Varför inte tillsammans i en dubbel med hemmastarka Sporting CP från Portugal som möter Atletico Madrid. Den kombinationen ger finfina oddset 13.50.

Frågan är ifall det räcker? Logga in på Coolbet redan i dag och anta utmaningen!

jan 29,2019