Den svenska speljätten LeoVegas är huvudsponsor till Swedish Open i Båstad och firar detta genom att lotta ut 12 prispaket till Sveriges största tennisturnering. Tennisveckan äger rum mellan 14 till 21 juli. Allt som krävs är att du ska göra minst en insättning under 2019 och sedan en hel del tur. Det spelar ingen roll fall inte är så intresserad av tennis. Under tennisveckan kommer du möta extremt mycket folk och det brukar vara en av de bästa festveckorna under hela tennissäsongen. Folk från hela världen flyger in till västkuststaden Båstad för att ta del av festligheterna. Turneringen i Båstad brukar vara en populär tävling även för deltagarna och kan locka riktiga toppnamn.

Så här deltar du i tävlingen

För att deltaga i tävlingen och ha chans till prispaketet för två personer till tennisveckan i Båstad så gäller det att du har gjort minst en insättning efter 1 januari 2019 på LeoVegas. För att kvalificera sig måste du vara minst 18 år  och vara registrerad spelare i Sverige. Du har lika stor chans till vinst oavsett hur många insättningar du gör.

Villkor för prispaketet till ATP-turneringen i Båstad:

  • Gäller för två personer
  • 12 paket lottas ut mellan 14 april och 30 juni 2019
  • I priset inkluderas en natt på hotell inklusive mat med fest på kvällen
  • Tillgång till LeoVegas VIP Lounge i tennisstadion
  • Max en vinnare per person/konto/IP-adress

Ta del av ett gratisspel i veckan

För att krydda tävlingen lite extra har LeoVegas valt kasta in ett gratisspel i veckan på live tennis som från 13 maj 2019 finns tillgängligt på ens konto. Gratisspelet finns endast tillgängligt för kunder som spelar via mobilen. Gratisspelet finns tillgängligt i sju dagar från det att spelet krediteras på ens konto under ”Mina Erbjudanden”.

När man valt att hämta ut gratisspelet så är det tillgängligt i 12 timmar, efter det blir spelet obrukbart.

Missa inte en generös välkomstbonus hos LeoVegas via Spinsify

Fall du saknar ett konto hos LeoVegas kan vi starkt rekommendera att öppna ett konto via oss här på Spinsify och ta del av en riktigt generös välkomstbonus på 200 % upp till 2 000 kronor + 30 Cash Free Spins. Beroende på hur stor insättning du gör får du en speciell casino bonus.

Insättning på 100 kronor genererar i 100 kronor bonus + 10 Cash Free Spins

Insättning på 500 kronor genererar i 500 kronor bonus + 20 Cash Free Spins

Insättning på 1 000 kronor genererar i 2 000 kronor bonus + 20 Cash Free Spins

Insättning på 1 500 kronor genererar i 3 000 kronor bonus + 20 Cash Free Spins

Insättning på 2 000 kronor eller mer genererar i 4 000 kronor bonus + 30 Cash Free Spins

leovegas

maj 15,2019